Is da iets voor mij?

Ben je toevallig of met opzet op onze website terechtgekomen? Eigenlijk doet het er niet toe. Je bent van harte welkom!

Dit is de officiële website van JONGCD&V Antwerpen. JONGCD&V Antwerpen is de vlag waaronder alle jonge Christendemocraten in Antwerpen samenwerken. Wat er achter schuil gaat, is zoveel belangrijker en vooral interessanter! De inhoud is oneindig veel meer dan de naam doet vermoeden. Deze website probeert je een voorsmaakje te geven. Maar geloof me ze zal er niet in slagen om nog maar in de buurt te komen. The real thing is much better!

Zoals je nog zal merken, is deze website ook een verzamelplaats van alle districten. We bieden een forum voor opinies van onze leden maar evengoed een plek voor aankondigingen en uitlatingen over de actualiteit. We zijn een dynamische beweging die elke dag opnieuw naar frisse ideeën zoekt

Als jouw nieuwsgierigheid onheilspellend de bovenhand lijkt te nemen, dan is er maar één remedie: contact opnemen met één van ons en eens komen piepen en proeven. Zelfs als je twijfelt over de openingszin, dan heb ik nog een oplossing in petto! Stuur een lege mail naar ietvoormij@jongcdenvantwerpen.be en laat het werk over aan ons. In het slechtste geval vallen we jouw e-mailbox binnen met een povere openingszin en waarschijnlijk ook nog een schabouwelijke tekst, omdat het nu eenmaal moeilijk is om iemand te schrijven die je niet kent. Maar niet getreurd, ondertussen is dan wel de eerste stap ondernomen, het ijs gebroken en kan het alleen nog beter worden.