Campagne JONGCD&V Antwerpen in beeld

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 werd er heel wat gedaan. In heel Antwerpen stelden niet minder dan 22 JONGCD&V’ers zich kandidaat voor de gemeente- of hun districtsraad. Hun engagement leverde uren en uren aan inzet, maar ook aan campagnefilmpjes. Een selectie van de meeste opvallende filmpjes hieronder 🙂

1. Goeie gast Soufiane Amrani. Met zijn hippe campagnevideo stal Soufiane de harten van jeugdig Antwerpen, en mocht hij zelfs de HUMO gouden campagnevideo medaille ontvangen, de prijs voor de beste campagnevideo in heel Vlaanderen.

2. Campagne tijdens het WK voetbal, een droomscenario. Ideaal combineerbaar ook met de voorstelling van de plaats van onze jongeren . We goten het overzichtje van de lijstplaatsen samen met onze pronostieken voor de voetbalmatchen:

3. Jappie de trouwe viervoeter. Orry Van de Wauwer en Pieter De Cock gaan op zoek naar wat verkoeling in de stad voor honden. Want waar mensen nood hebben aan wat koelte, vinden onze huisdieren dit zelden. De oproep voor een zwemvijver voor honden is een programmapunt van CD&V in deze verkiezingsperiode:

4. Sam Voeten trekt op onderzoek in Antwerpen, op zoek naar de kennis van jonge Antwerpenaren over de verkiezingen en hun mening over de politiek:

5. JONGCD&V Merksem is de signalisatie voor trams en bussen op de Bredabaan duidelijk beu. Een terechte oproep om betere signalisatie te voorzien voor de Antwerpse pendelaars:

6. Een ontharde stad is een belangrijk punt. Samenleven vereist ook de nodige plaats, ruimte en groen. Maar niet veel mensen weten dat je hier ook zelf iets aan kan doen. Tot Jan Braeckmans en Sam Voeten deze video lanceren:

Geef een reactie