Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ma 09/01: Districts-Watte?

9 januari 2017 @ 19:30 - 22:00

Gratis

JONGCD&V Wilrijk gelooft dat het district meer kan doen om haar bewoners te betrekken bij de districtsraad van Wilrijk. Het openbaar domein, sport, cultuur, communicatie, jeugd- en seniorenwerking zijn bevoegdheden waar elke bewoner ervaringsspecialist in is. En wil die inwoner zijn ervaring inbrengen, dan botst hij of zij op een onverstaanbare agenda en beperkte informatie.

Daarom organiseert jongcd&v wilrijk voor alle jongeren met interesse voor lokale politiek, een half uur voor de districscommissie van maandag 9 januari een informatiesessie ‘wat is de districtsraad, hoe werkt ze, hoe kan je als jongere gehoord worden?’ Op dit infomoment gaan we in gesprek met districtsschepen Hans Ides en Raadslid Kris Matthijssens.

Na het infomoment wonen we de commissie bij als publiek, het beloofd alvast een pittig debat te worden met de agendering van de ISVAG oven.

Kort: 19u30, aan de ingang van het districtshuis. Tot dan! Ben je iets later, we zitten in zaal Neerland van het districtshuis.

Gegevens

Datum:
9 januari 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://jongcdenvantwerpen.be/districten/wilrijk/jongcdv-pleit-voor-een-heldere-en-duidelijke-agenda-van-de-districtsraad-wilrijk/

Organisator

JONGCD&V Wilrijk

Locatie

Districtshuis Wilrijk
Bist 1
Wilrijk, 2610 België
+ Google Maps

Geef een reactie

Geef een reactie